Søk:

Velkommen til Songlaget Våren


Hopp til meny

"Vi er inte sjuk...." vel overstått, bilder ønskes

Sist:06.11.2011, fra:06.11.2011

Flott publikum, mye publikum, bra gjennomført av kor og solister og sist men ikke minst en strålende fest.

Etter mye forarbeide, mye nerver og spenning er høstens store helg over. To tilnærmet fulle hus, med flott og engasjert publikum gjorde dagen til en opplevelse for oss korister. Publikum storkoste seg. De som ble over til festen hadde også en litt av en kveld. Dansegulvet var mye brukt, ikke så rart det med musikken til Broschans :)

En kunne skrevet mye om denne kvelden, korets innsats, dirigents kontroll og korrigerende finger, solistenes innsats, kapellmesters spill, musikernes innsats, konferansier Stians måte å lede oss på og lyd og lys folkas jobb. Mer kommer nok etterhvert, når man først får summet seg litt, men akkurat nå:

Vi må ha bilder å legge ut i minneboka. Har du bilder du vil dele, send dem gjerne bilder til Svein Otto  


En liten oppfordring til sangglade menn i vårt strålende publikum:

Dere er hjertelig velkomne i Songlaget Våren. Som dere så på konserten, er det stort underskudd på menn i både bass og tenorrekka. Som dere også så, så har de det ganske bra, de mannfolka som er med i koret.  

Det passer normalt å begynne ved oppstart av hvert halvår, men nå er vi nettopp ferdige med konserten og begynner med juleforberedelsene, så dette er heller ikke en dum tid å starte på. Neste øving er 17.11 kl. 20.

 

 

 

 

 

 

Hopp til meny